HeatTransformers opnieuw een van de winnaars veiling grootste warmtepompcollectief van Nederland

Woerden, 27 maart 2024Vereniging Eigen Huis en HeatTransformers, marktleider in warmtepompen, werken opnieuw samen om de overgang naar aardgasvrije woningen te realiseren. HeatTransformers is als een van de winnaars van het Collectieve Inkoop Warmtepomp gekozen. Via het collectief kunnen leden van Vereniging Eigen Huis genieten van voordelige prijzen, lange garanties, onafhankelijk advies en professionele installatie.

Sinds 2020 doet HeatTransformers mee aan iedere ronde van de Collectieve Inkoop Warmtepomp. De voortzetting van de samenwerking met de grootste woningbezittersvereniging van Nederland is een belangrijke stap in de missie van HeatTransformers om Nederland gasvrijer te maken. “De kracht van Vereniging Eigen Huis, gecombineerd met onze expertise en ervaring, zorgt voor een prettige samenwerking om de energietransitie in Nederland te realiseren”, voegt de oprichter van HeatTransformers, Stijn Otten, toe.

Collectieve Inkoop Warmtepomp van Vereniging Eigen Huis

Via het collectief kunnen huiseigenaren een warmtepomp kopen van goede kwaliteit, inclusief vakkundige installatie en lange garanties. Leveranciers die deelnemen aan de veiling moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo kijkt Vereniging Eigen Huis onder andere naar de juiste certificering, of het bedrijf financieel gezond is en of ze voldoen aan alle eisen van veilig werken. Na installatie laat Vereniging Eigen Huis door een onafhankelijke organisatie steekproeven uitvoeren bij geïnstalleerde warmtepompen om te kijken of de installatie aan alle eisen voldoet.


Over HeatTransformers

HeatTransformers is in 2018 opgericht in Nederland met als doel Europa gasvrij te maken. HeatTransformers heeft duizenden warmtepompen geïnstalleerd en is daarmee marktleider in Nederland. Het is het eerste digitale bedrijf dat zich volledig richt op de verkoop, advisering, installatie en service van warmtepompen. Het bedrijf heeft een tweezijdig digitaal platform ontwikkeld dat het volledige consumentenproces van interesse tot installatie faciliteert. Aan de ene kant biedt dit platform toegang tot een grote installatiecapaciteit, zowel via de eigen installateurs als via de installatiepartners. Met dit platform is HeatTransformers erin geslaagd de problemen die gepaard gaan met de overstap van gasgestookte cv-ketels naar warmtepompen in bestaande bouw effectief en op schaal op te lossen.