Wij zijn HeatTransformers

 

In grote stappen naar een schone toekomst

Daar werken we hard aan. We willen een significante impact hebben en de ambitie is groot.

Nederlandse huizen worden nu grotendeels verwarmd door het verbranden van aardgas. Hybride warmtepompen zorgen ervoor dat je direct significant bespaart op je energierekening en op je CO2-uitstoot. Vooral bij bestaande huizen is de hybride opstelling in veel gevallen de beste oplossing qua rendement.

Met een sterke focus op klanttevredenheid, hoge kwaliteit en blije werknemers willen we een frisse wind zijn in de installatiebranche. Samen met ons team vol slimme, praktische en ervaren mensen halen we Nederland samen met onze partners versneld van het gas.

HeatTransformers heeft alle benodigde certificering en diploma’s voor het installeren van warmtepompen. Dit is een voorwaarde voor het aanvragen van subsidie.

  • BRL100 certificering voor f-gassen voor ondernemingen (DEKRA)

  • STEK diploma’s voor monteurs

 
 
profielfoto-Stijn.png

Stijn Otten

Naast installeren is Stijn bezig met commercie, IT en mensen. Hij wordt warm van duurzaamheid, alles online krijgen en family-time.

→ LinkedIn

profielfoto-Gijs.png

Gijs van Vrede

Naast installeren is Gijs bezig met alle operationele & financiële zaken. Hij wordt warm van alles technisch, zijn oude huis verduurzamen en klauteren in de natuur.

→ LinkedIn

profielfoto-Guido.png

Guido van Els

Naast installeren is Guido bezig om zijn commerciële installatie kennis over te dragen. Hij wordt warm van marathons uitlopen <3 uur, roeiers trainen en huizen verduurzamen.

→ LinkedIn

profielfoto-Oscar.png

Oscar den Boer

Naast installeren is Oscar bezig om zijn technische installatie kennis over te dragen. Hij wordt warm van klussen aan oude motoren.

→ LinkedIn

profielfoto-Bauke.png

Bouke Rooze

Naast installeren is Bouke bezig met het opleiden van nieuwe installateurs. Hij wordt ook warm van zijn kleine puk en racefietsen bouwen.

profielfoto-Chris.png

Christophe Naulais

Naast installeren is Chris bezig met modelleren en procesoptimalisatie. Hij wordt ook warm van drones, Frans eten en voetballen in Den Haag.

→ LinkedIn

profielfoto-Fabio.png

Fabio van Dijk

Naast installeren is Fabio bezig met het voorbereiden van alle nieuwe installaties. Hij wordt warm van het pimpen van zijn auto.

profielfoto-Mohammed.png

Mohamad Almarawi

Naast installeren is Mohamad in opleiding om nog beter Nederlands te leren. Hij wordt warm van klussen en Syrisch koken.

profielfoto-Reggy.png

Reggy de Boer

Naast installeren is Reggy bezig met het adviseren van mensen over warmtepompen. Hij wordt warm van voetbal en lekker eten.

profielfoto-Daniel.png

Daniel Kool

Daniel adviseert mensen over warmtepompen en voert technische schouw. Hij wordt warm van zijn eigen warmtepomp en alles rondom woningen verduurzamen.

profielfoto-Teun.png

Teun Lagestee

Naast studeren helpt Teun mee met installaties. Hij wordt warm van krachtsport en op (te) snelle motoren rijden.

profielfoto-Victor.png

Victor Ridderikhoff

Victor adviseert mensen over warmtepompen en voert technische schouw uit. Hij wordt warm van de sportzaal en rugby

 
 

Kom werken bij HeatTransformers

Bij ons installeert iedereen, denkt iedereen mee en willen we allemaal de wereld beter maken.

Lijkt jou dat ook wat?

Stuur een berichtje naar stijn@heattransformers.com / bel: +31 (0) 85 048 61 07 / of kom gerust langs!

Bekijk onze huidige vacatures: