Ja, zowel particulieren als zakelijke gebruikers komen in aanmerking voor een subsidie op de warmtepomp die wij leveren. Het subsidiebudget moet nog wel toereikend zijn. Dit kunt u lezen op de website van het Rijksoverheid voor Ondernemend Nederland.

Kom ik in aanmerking met de subsidie op een hybride warmtepomp?


Hoe moet ik de subsidie voor mijn hybride warmtepomp aanvragen?

Wij hebben een handleiding ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u makkelijk de subsidie voor uw hybride warmtepomp kunt aanvragen. Dat kan via deze link.


Hoe hoog is mijn subsidie?

Onze specialisten kunnen u tijdens een intake gesprek precies vertellen hoe hoog de subsidie is in uw situatie. Een intake gesprek kunt u inplannen via deze link.

Weet u al welke warmtepomp u wilt laten installeren. Dan kunt u kijken op de website Subsidie voor warmtepompen ISDE hoe hoog uw subsidie is.


Kunnen jullie mij helpen met het aanvragen van de subsidie?

Jazeker, als het niet lukt met het aanvragen van de subsidie kunt u ons altijd bellen. Wij helpen u natuurlijk graag! We zijn te bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)85 048 61 07.


Zou ik ook een lening kunnen aanvragen voor een hybride warmtepomp?

Ja, het is mogelijk om een lening aan te vragen voor het verduurzamen van uw huis. Hiervoor kunt u kijken op de website van Het Nationaal Energiebespaarfonds. Op deze website zijn ook de verschillende mogelijkheden en de voorwaarde voor deze lening te vinden.


Hoeveel subsidie is er beschikbaar?

Het beschikbare subsidie voor zakelijke gebruikers en particulieren is 100 miljoen euro in 2019. U kunt tot 31 december tot 17:00 subsidie aanvragen voor uw hybride warmtepomp.